Logo
Bedrijfsnaam
Bedels.org
Address
Hardewikerstraat 15
9712 GR Groningen
Telefoon
-
Website
http://www.bedels.org
E-mail
Contact Formulier
KvK nummer
01165116

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
-
Facebook
-
Google+
-

Bedels.org Sieraden Webshop

Keurmerken

-

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiĆ«le gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Verzending

Ga direct naar Bedels.org

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Producten van Bedels.org

Merken bij Bedels.org

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Bedels.orgBeoordeling

3 Beoordelingen voor Bedels.org 4

Jouw beoordeling toevoegen

4

Netjes verpakt

Auteur: Trientje uit De Koog, geplaatst op 06-04-2012

Heb hier een mooie bedel besteld was lekker snel in huis en goed verpakt. Ik vindt het wel jammer dat de website niet echt professioneel oogt en had in het begin mijn twijfels, ben uiteindelijk toch blij dat ik hier heb besteld

3

Website is beperkt

Auteur: Kristie uit Tiel, geplaatst op 15-01-2012

Best beperkte website, heb toch wat besteld en was zeer tevreden met de snelheid met dat ze hun producten leveren

5

vaak wat nieuws

Auteur: Lotte uit Ede, geplaatst op 17-11-2011

Leuke producten met vaak wat nieuws er tussen, kom vaak even lang om te kijken of ze all weer wat leuks hebben wat ik graag wil, heb goede ervaring met hun service nooit ergens last van gehad en nog niks beschadigt aan gekomen