Diesel sieraden

Helaas is er op dit moment geen geschikt assortiment beschikbaar voor jou,
binnenkort zal het assortiment van deze categorie weer aangevuld worden met
nieuwe en leuke artikelen.  

Alternatieven
Ben je op zoek naar merken? Of wil je het assortiment bekijken van onze partners?

Onze excuses voor het ongemak.

Neem gerust contact met ons op mocht je vragen of opmerkingen hebben.

Diesel sieraden

Diesel is tegenwoordig een wereldmerk, als je menig mens vraagt of ze het merk Diesel kennen? Zal grotendeels aangeven dat ze wel eens een horloge hebben gekocht. Diesel is namelijk populair geworden door hun jeans. Diesel, ook wel Diesel S.p.A., is een Italiaans kledingmerk dat is opgericht in 1987. Diesel heeft als doelgroep mannen en vrouwen tussen de 18 en 25 jaar. Koop je een Diesel horloge dan weet je dat je waar voor je geld hebt gekocht, de horloge van Diesel zijn namelijk van topkwaliteit. 

Ben je dus op zoek naar een leuke, mooie en trendy horloge van Diesel? Je bestelt je favoriete horloge lekker thuis achter je computer of laptop, u hoeft dus niet meer de deur uit. Met een paar klikken heb je je bestelling geplaatst en wordt je horloge snel en makkelijk bij je thuisbezorgd.

Diesel is opgericht door Renzo Rosso. De Diesel jeans worden in Italië geproduceerd. Het hoofdkwartier van Diesel zit in Molvena, dat is noordoosten van Italië. Op de dag van vandaag heeft Diesel wereldwijd winkels in alle werelddelen, zo werd er in 1996 op de New Yorkse Lexington Avenue een grote Diesel winkel geopend.

Bezoek hier de officiële website van Diesel