Sieraden tips voor de bruid, let’s get married!

datum: 25-04-2012 - Auteur: Naomi Hubner

Het belangrijkste om te onthouden is natuurlijk dat de trouwjurk centraal staat, maar erg belangrijk zijn ook de bruidssieraden. Sieraden is een belangrijk accent op je trouwdag, maar zorg dat ze niet te erg overheersen. Wat een dilemma om de stap te zetten om sieraden erbij te kiezen, een tip: pas de sieraden wel met je trouwjurk aan.

Welke ketting?
Een ketting kan het plaatje helemaal afmaken, maar wanneer je een verkeerde keuze maakt kan het er juist niet uitzien. Wees dus erg zorgvuldig met je keuze die je maakt. Bij elke soort jurk past wel een goede ketting, dus hieronder zal ik een aantal tips weergeven.

-          Bij een strapless bruidsjurk past een grovere ketting het beste.

-          Bij een ronde hals bruidsjurk past een ronde ketting het beste.

-          Bij een V-hals bruidsjurk past een langere ketting het beste.

-          Bij een wat drukkere bruidsjurk met allerlei printjes bijvoorbeeld past een fijne ketting het beste.

Welke armband?
Een armband zal ontzettend leuk staan wanneer je een bruidsjurk hebt met korte mouw of zonder mouwen. Je kunt je armband ook laten matchen met je ketting, maar dit is uiteraard niet noodzakelijk. Wanneer je jurk niet te druk is, kan de armband natuurlijk wel wat opvallender zijn. Ik zou niet bij een bruidsjurk met lange mouwen nog een armband om doen, dit wordt al snel te druk en te overheersend. Het is dan mooier om het simpeler te houden en te gaan voor alleen oorbellen of/en een ketting. En als je toch graag bij de lange mouwen een armband om wilt doen, kies dan voor een wat fijnere armband.

Welke oorbellen?
De keuze van oorbellen hangt erg af van hoe je haar eruit ziet op de grote dag, het zal toch zonde zijn als je niks van de oorbellen zal zien. Als je je haar los houdt zal ik voor grotere oorbellen gaan zodat je oorbellen nog wel duidelijk te zien zijn. Als je haar opgestoken wordt zal het heel mooi zijn als je voor bescheiden oorbellen kiest, bijvoorbeeld voor knopjes aangezien het dan niet te druk wordt. Hetzelfde geld voor een bruidsjurk met een kraag of een hoge hals, daar passen knopjes ook heel mooi bij.

Hebben deze tips geholpen en heb je nu een idee hoe jij jou prachtige bruidsjurk gaat afmaken met mooi sieraden? Kijk eens in ons ruime assortiment, hier vind je sieraden van ontzettend veel mooie merken. Wie weet vind jij in ons assortiment wel sieraden voor jullie mooie trouwdag!

Geplaatst in categorieën: Oorbellen, Armbanden, Kettingen

Reageer op dit bericht