Sieraden tips voor de dames

datum: 15-05-2012 - Auteur: Naomi Hubner

Hoe geniet je langer van je sieraden? Ik geef een aantal tips over sieraden waar je veel aan zult hebben.

  1. Als je nog niet zo lang oorbellen draagt, is het heel erg belangrijk dat je je oorbellen en oorgaatje regelmatig gaat ontsmetten. Je kan hiervoor het volgende gebruiken: jodium, steridon en betadine. Dit is bij iedere drogist wel te verkrijgen.
  2. Draag je een hele lange tijd bepaalde sieraden niet meer omdat de trend voorbij is? Wees niet bang dat ze veranderen, maar dan moet je je sieraden wel op de juiste manier onderhouden. De juiste manier hiervoor is dat je je sieraden moet bewaren op een plek waar geen licht en vocht bij kan, daarna kan je zo jaren later die sieraden weer dragen!
  3. In de zomer hebben sieraden meer te lijden dan in de winter, hoe kan dit? Dit komt doordat je in de zomer vaak bodylotion gebruikt zoals aftersun bijvoorbeeld. Probeer hier zo goed mogelijk mee om te gaan, smeer je in voordat je een ketting gaat dragen en laat de creme 30 minuten inwerken voordat je de ketting om doet. Als het een warme dag is doe dan je sieraden even in je handtas, sieraden kunnen niet goed tegen transpiratie en zonlicht.
  4. Voor parfum geldt hetzelfde als voor bodylotion, in parfum zit alcohol en vaak bepaalde bijtende stoffen wat niet goed is voor je sieraden. Daarbij komt ook dat je oorgaatjes hier ook niet tegen kunnen, dit kan op een gegeven moment ontzettend irriteren.
  5. Misschien is dit nodig om te zeggen, maar draag je sieraden niet wanneer je gaat sporten of douchen. Door de vocht kunnen je sieraden verkleuren.

In ons assortiment hebben wij de volgende sieraden: ringen, oorbellen, armbanden, kettingen, horloges en broches. Deze sieraden zijn van vele top merken zoals Nixon, Diesel, Esprit, Michael Kors en nog vele meer.
Dus kijk snel naar leuke sieraden voor jezelf, kijk bij ons super aanbiedingen en bestel bij ons online! 

Geplaatst in categorieën: Ringen, Oorbellen, Armbanden, Kettingen, Horloges, Broches, Diesel sieraden, Esprit sieraden, Michael Kors sieraden

Reageer op dit bericht