Turquoise de kleur van deze zomer!

datum: 15-05-2012 - Auteur: Fonne van de Streek

Turquoise is een belangrijke trendkleur deze zomer. Het werd al een aantal keer gespot op de catwalk bij onder andere Blumarine, Viktor en Rolf en Proenza Shouler. Het is een leuke, vrolijke kleur maar wel een hele opvallende. Als je deze kleur niet te opvallend wil dragen maar toch mooi vind is daar een hele simpele oplossing voor: draag sieraden met deze kleur! Het staat super leuk als je oorbellen matchen met je ketting, armband, ring of allemaal! Helemaal omdat dit zo'n vrolijke kleur is, is dit een ideale sieraadkleur. Een sieraad is eigenlijk een maar een detail van je outfit. Maar wel een hele belangrijke! Helemaal als je een neutrale outfit aan hebt geven deze sieraden een echte zomerse look. Hieronder heb ik een paar turquoise sieraden op een rijtje gezet:


Het leuke van oorbellen is dat je ze zo opvallend kunt maken als je zelf wilt. Ik heb gekozen voor deze oorbellen in dit blog te plaatsen omdat ik persoonlijk oorbellen mooi vind en ze graag laat zien, maar dat is bij iedereen weer anders. Helemaal deze super mooie oorbellen zijn echt een favoriet van mij. De prijs is echter wel wat duurder.. Maar dat maakt ze zeker niet minder mooi! 
Te koop voor € 99 


Dit horloge van Tirwa is al wat opvallender. Een horloge is over het algemeen ook een groot sieraad. Maar wat is ie mooi! Ik durf te wedden dat iedereen jaloers zou zijn met dit horloge om je pols.. 
Te koop voor € 199


Een ketting is het opvallendste sieraad, daarom is het belangrijk dat dit ook een mooie ketting is en goed bij je past, deze is simpel maar heel leuk. Hij is van het prachtige merk Heaven eleven.
Te koop voor € 49,95


Het speciale van deze armband is dat het geheel bestaat uit vier armbanden, die bij elkaar gehouden worden door een zilverkleurig kettinkje. Er zitten verschillende kleuren in met als hoofdkleur turquoise 
te koop voor € 62,50

Wil jij ook zo'n mooi turquoise sieraad? We hebben er een heleboel in ons assortiment. Ook al je niet opzoek bent naar turquoise hebben we heel veel variatie aan sieraden!

 

Geplaatst in categorieën: Oorbellen, Armbanden, Kettingen, Horloges, Hangers, Dames

Reageer op dit bericht