Logo
Bedrijfsnaam
Polsmode.nl
Address
de Schelp 8a
9351 NV Leek
Telefoon
0594-516836
Website
http://www.polsmode.nl/
E-mail
Contact Formulier
KvK nummer
02096825

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Polsmode.nl Sieraden Webshop

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creĆ«ert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiĆ«le gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.
  • Betaalmethode Bankoverschrijving  Je betaalt je bestelling eerst, waarna de webshop je bestelling verstuurd zodra zij het geld hebben ontvangen. Je moet het geld zelf overmaken, dit gebeurt dus niet via iDEAL.

Verzending

Ga direct naar Polsmode.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Producten van Polsmode.nl

Merken bij Polsmode.nl

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Polsmode.nlBeoordeling

2 Beoordelingen voor Polsmode.nl 2.5

Jouw beoordeling toevoegen

2

Slechte ervaring

Auteur: Hans uit Boekel, geplaatst op 11-04-2012

Ik had mijn horloge bestelt kreeg ik hem kapot binnen hij deed het niet. Ik nam aan dat de batterij leeg was dus had er een nieuwe in laten zetten maar dat was weg gegooid geld hij was kapot.

3

Bestellen

Auteur: Franka uit Bloemendaal, geplaatst op 12-03-2012

Redelijke webshop bestellen gaat vrij snel en je hebt het artikel binnen 3 dagen in huis.